Cecair putih keluar 34 minggu 5 hari

Hye mummy semua...saya dah 34 minggu 5 hari...saya confius air apa yg keluar..dari semalam lagi...dekat bawah tu sentiasa lembab/basah je tapi takde meleleh lagi sampai kelutut...perlu ke saya ke hospital atau biarkan dulu...saya ada Gbs...#ingintahu

2 Balas

sama lahh, sy pon ada gbs .. mmg keputihan blebihan .. jd mmg sentiasa lembab gitu .. kluar keputihan yg sama kaler masa sy check utk gbs .. sy skg da 37weeks .. awak ada mkn antibiotik tak ?

7mo ago

sama2 sis, semoga dpermudahkan segala urusan

pergi cek risau leaking air ketuban