Pelupa semenjak hamil

Hye moms.. Saya semenjak mengandung ni jadi asyik pelupa. Selalu nya lupa nk tutup api gas. Suami yang asyik perasan dan dia tolong tutupkan. Kekadang dh sampai berasap dapur. Allah saya takut sgt ngn diri saya ni. #sharing#bantusharing

5 Balas

Sama dgn sy . Bawak fone kluar rumah . Pstu sy ltk atas bumbung kereta . Suami dok panas enjin . Last2 sy perasan fone sy takde dekat tangan . Dah berjalan separuh jalan keluar dri uma . Sy cakap dgn suami . Fone sy hilang xtahu kat mana . Last sy suh berenti tepi jalan . Suh tgok atas bumbung kereta ada tak . Rupanya2 ada . Allah masa tu takut sgt . Sy ni kdg2 takut dgn diri sy . Api dapur penah tak tutup . Kunci uma tinggal dlm uma . Haishh takut

1y ago

sama juga dengan saya. haha. kene double check selalu ngn suami lepas apepon saya buat.

Sama la saya pun risau nak keluar rumah semua benda tertinggal ulang alik 2-3 kali 😣 paling takut terlupa kunci rumah dah balik baru sedar nasib baik tak ada apa apa risau la

1y ago

saya tertinggal kunci dlm rumah. naye xboleh masuk rumah. nasib ada simpan spare kunci kat rumah mentua. 😅

sama la saya 😆 kunci kereta , kunci rumah , phone , beg duit 😂 lepastu lupa tutup api gas dapur sampai berasap satu rumah 😭

1y ago

sama kita. bahaya betoi. risau dgn diri sendiri

jgn pg ke mne2 masa bukak api dapur. sedia kn kerusi je dkt dapur tu. nk duduk, duduk situ je.

1y ago

bahaya tu. tkut meletup nnti.

saya pun suka jd pelupa jugak sekarang nie..

1y ago

kann.. ni masalah hormon juga ke? haha 😅😂