31 weeks !

Hye Moms nk tnye normal kew 31weeks tak keluar susu lgi . Yg keluar hanya mcm lendir ii jer . Ade sape ii tau tak #ingintahu#firstmom#firstbaby

2 Balas

Sepatutnya mmg normal dia tak keluar lagi. Dah deliver baru start picit dan keluarkan Sbb susu pertama yang keluar tu banyak khasiat perlu bagi pada baby. Kalau dia keluar awal sebelum baby lahir, sayang lah susu tu sis.

normal. tak perlu picit. dah bersalin nnt akan keluar bila ada rangsangan dari mulut baby

1y ago

ohh yeke . terima kasih ya 🥰