Pregnant atau tak

Hye mommys semua nak tanya ada tak yg pernah mengalami mcm saya . Saya check pregnant sbb saya lambat period 5 hari then hasil nya pregnant.. jadi saya tak pergi check lagi ke doctor .. tiba2 harini saya turun darah mcm period .. jadi sye confius adakah test clear blue ni yg salah atau mcm mana ? Btw ni sec baby anak pertama saya dah 1 tahun 3 bulan .. ada tak yg pengalaman mcm saya .. apa yg perlu saya buat #ingintahu

Pregnant atau tak
2 Balas

awk mmg pregnant sis , turun mcm period tu mungkin ancaman keguguran ataupun bby tk berkembang, sbb sy skrg sama situasi mcm sis sbb jarak mngndung dekat so sy pgi klinik ambk ubt kuat rahim and doc suruh scan lg 2week klau tk berkembang juga kena cuci 😭

1mo ago

hari first tu bnyk mcm period siap kluar ketul2 darah beku , hrini ke 6 hnya turun spotting

Kalau dh turun darah tu better pi klinik/hospitl tkut keguguran..