SAKIT GIGI

Hye mommys blh ke cabut gigi usia kndungan dh 18+ dh xthan sakit ni😌 #firstmom #pleasehelp

3 Balas

boleh akak jgn susah hati ya, saya genap 12 week terus boleh cabut . sebelum tu dah pegi 2 3 klinik semua tak berani cabut sbb belum masuk second trimester ☺️

Hi mommys sye nak tanye mcm mane kite nk tau baby gerak ye ? Rase mcm mane ? Sye first time preggnt and skrg dh 17 weeks . Boleh share tak ?

2y ago

saya pun 17weeks .sya rasa macam bubble2 kat perut saya ..sya xtau laa itu angin ka apa ..tapi rini sya rasa kerap pulak bubble2 tu .

boleh. direct ke kk shj

2y ago

Ok tq mommy☺️