GENDER SCAN

HYE MOMMY2 ADA TAK YG PERNAH SCAN DEKAT SWASTA NAMPAK GIRL TAPI KELUAR BOY ? SY TAKUT NK BELI BAJU GIRL BANYAK2 TAKUT KELUAR2 BOY 😂#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

23 Balas

nurse ade pesan.. beli sikit je baju newborn.. siap ckp beli 5 helai baju siang 5 helai baju mlm.. sebab baby cepat besar.. 😅

share la gmbar scan sis kot sma 😅.sy scan kk dktor kta girl.scan swasta pun dctor kta girl..kemain dah angkut baju kembang pink2 🤣

beli yg unisex ja sis.. dah lahir baru beli ikut jentina. sbb bnyk ja kes scan lain , lahir lain

2y ago

betul sis.. sy ni 4 kali scan pn msh x nmpk jantina, baby main sorok2.. sy beli yg unisex je dlu..lps keluar nnti br senang nk beli yg lain ☺️

Tak. Anak sy 3 kali scan girl. Keluar mmg girl. Sblm scan, masa mula2 pregnant firasat sy ckp girl juga. Alhamdulillah.

buat detail scan. selalunya detail scan tepat.. tp nak berhati2 boleh la beli baju unisex.

beli unisex senang nak pakai tanpa ragu2, sebab scan x boleh percaya sangat

huhu kita beli warna biru, hijau, putih, oren... warna selamat 😆

Beli unisex je .. tkyh specific .. dah kluar nnti bru beli lagii

pengalaman jiran saya...scan boy lahir girl lagi....

Nak selamat beli unisex saja sis.