Kepastian kiraan usia kehamilan

Hye mommy semua nak tnya lah and blh kirakan ke kenapa bila bt scan dkt situ tulis 3w6d tp bila guna apps dh 4 minggu kalau ikutkn sy last period bulan lepas 18/10 bole bantu sya☺️☺️#ingintahu #firstbaby

6 Balas

Scan xkn tepat2 ikut kita punya kiraan last dtg period kalau beza sikit2 tu kira normal sebb kita scan guna mesin bukan tepat 100%, lagipun ni awal lagi kadang2 scan x berapa nmpk sebb tu kiraan pun x sama.. X perlu risau sis nnti dah 8 ke 9 minggu boleh repeat scan semula