pampers apa OKAY

hye mommy , boleh tolong suggest pampers apa yang sesuai untuk newborn ? dan berapa pack kena beli ye , saya firstmom , babyboy#firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

boleh start dengan pampers murah macam petpet atau brand lotus. beli 1 pack nb je dulu, lepas anak lahir nanti boleh tambah. nanti if anak tak serasi pampers brand tu, boleh tukar brand lain pulak.

Utk pampers, beli wktu 36w ikut estimation weight bby brp. Sy dlu bli nb satu pck lps tu tukar S. Jenama pampers start dgn lower range utk tgk sesuai tk dkt kulit baby. Lps tu naik sikit2.