Bayi pramatang

hye mommy !!! baby saya pramatang, should be due date dia 12/12/2023 tapi baby keluar 14/10/2023 .. 31 minggu .. saya nak tanya untuk perkembangan baby saya ni akan sama ke macam baby yang lahir cukup bulan ? atau saya kena tengok perkembangan dia dari tarikh yang sepatutnya dia dilahirkan? huhu saya first mom jadi macam keliru sikit ... #pramaturebaby #firstmom

1 Balas

X silap saya ikut umur die masa die keluar. Kena confirmkan balik dgn nurse yg jaga baby awak tu. Mcm anak buah sy lahir time die 32 weeks, emergency czer, development die on track. Ikut umur die time kakak sy bersalin. Skarang dah 7 tahun umur die, x de terlewat apa2 pun. Belajar pun semua okay sahaja.