Nangis semasa pakai baju

Hye mommies...baby sy dh sebulan 24 hari.. sejak mgu ke 3 sampai hari ni.. mase mandi baby Alhamdulilah..x nangis..tapi masa bersiap..nk pakai baju n nk sapu minyak bagai..dia nangis..suara baby nyaring..sy kalo bole x nk layan..pakai sume mcm biasa..takut ade yg minyak x sapu ke..tapi kalo org lain dengar.. mcm kene cubit...sedangkan dah susu sebelum mandi...baby seolah2 tau dia nk pkai baju n nangis..kalo tuka pampers..ok je ..mommies ade pglmn x mcm ni..#ibu buntu🥴

5 Balas

anak sy pula .. dia dh thu bila dukung p dpur.. dia dh ngis siap2 smpai la ke mandi smpai la pkai baju dia ngis xhnti2 hhahahaha ... siap pkai bju sumbat susu tidu 😅😅 pening ibu cm ni ari2 nak smpai kdg2 rasa mls la nk mndi kn awak ni baby .. skit kpla ibu hhahah ..

8mo ago

tulaa siss... mse mndi..baby sy sonok dia main air..tp kne air suam.. dh msuk bilik..baringkan..dia automatik bunyi..ek ek..mse tu sy dh riso dh...jap g ni hbs mjerit ni.. sy siap stanby selawat zikir..jgn laa ngis...ngis jugee...ibunye pon nk ngiss....ni sy dh stanby puting...sbb nk tdo pon..dia agak berbunyi...sian kdg2...😂😂