Susu Formula

Hye mommies.. tolong suggest susu formula yang bagus utk baby. Yg org tak boikot. Sebelum ni sy fully bf pastu macam susah je nak keluar mana2 nk bg susu. #Buntu #firstmom #adviceplease #firsttimemom

1 Balas

Kena try and error dkt baby. Kebanyakkan kalau ada yg suggest sebab sesuai dengan anak mereka. Tapi belom tentu serasi dengan anak kita. Macam saya fully bf juga. Nak berjalan mana mana sebelum keluar kereta saya akan menyusukan anak saya dulu. Takdelah dia merengek nak susu jika dekat luar . Alhamdullilah sekarang dah 6 bulan

2mo ago

Tak. Sebab saya mmg niat nak bg susu badan je dkt anak