SUSU FRISOLAC

hye mommies, sye nak tukarkan susu baby dri enfalac baby kepada susu frisolac step 1.. kalau ikut pengalaman mommies yg beri anak susu ni, berat badan baby okey tak??susu sblm ni berat naik cntik je, cuma warna najis tak cntik, sye tahu kena trial n error cuma nak thu feedback susu frisolac#pleasehelp #frisolac

1 Balas

Dulu anak sebelum 1thn, dia serasi ngn Frisolac. Berat elok and semua tak Ada masalah. Susu formula ni tgk keserasian anak.