PERUT MENGERAS

Hye mommies semua. Normal ke perut selalu mengeras. Kandungan baru 17 minggu. nak bergerak pon rasa pergerakan terbatas. Semalam bangun tidur perut berbonjol keras belah kanan. a bit surprised and scared jugak as a first mom. #firstmom #firstbaby #ingintahu

1 Balas

kalo mngeras tempoh x terlalu lama tu xde masalah. jangan dia mngeras tempoh yg agak lama. lebih 30min misalnya. tu xnormal n boleh g cek up. kalo kata mngeras pstu stop nt bila2 mngeras blk tu ok je