Bleeding macam period

Hye mommies. Semalam sy bleeding, sy terus ke klinik. Pada awalnya dr kata mungkin dah gugur tapi bila dr scan dr sdri terkejut nampak kantung elok je cantik. Dr bgtau rahim sy tak kuat. Dan ikut gmbr scan ni sy baru 4mggu. Dr just suruh teruskan mkn folic acid dan duphaston buat masa skrg. Ptg smlm mcm dah okay, sbb sy pakai pad takde keluar darah dah, tapi harini jadi semula. Adakah patut sy ke klinik balik atau tggu tarikh temujanji yg dr dah cadangkan tu? Agak sedih dan risau jugak, sbb ini bby pertama sy slps 2thn penantian. Mohon pencerahan mommies2 yg ada pglmn mcm ni. Thank you.#seriusnanya #ingintahu

Bleeding macam period
11 Balas

Sama la masa scan aritu doc kata kita bru 4 w ikutkn period dh 7w masatu

1y ago

dah tak ada sis, kenangan dah buat sy ni. tapi kwn2 share, dr pnya kiraan lagi tepat sbb dia ikut saiz kantung tu. moga sis dan kandungan baik2 je. jaga diri. jangan buat kerja berat2. ini kali kita rehat,biar org laki buat, hehe. doakan sy dikurniakan rezeki anak lagi nanti #moodpantangOn