Cara mudah bersalin

Hye mommies. Nk tnya betulke klau bersama suami blh cepat bersalin? Mommies ada pengalaman tk? And berapa kerap kena bersama suami? Saya nk try tips ni tkut tk jdi. Sbb klau nk dikira aktif mmg saya aktif bjln sana sini.

2 Balas

Betul. It's one of the tips. But the result is depend on individual. Kalau pengalaman saya, saya memang aktif masa pregnant. Rutin saya sama macam sebelum pregnant. Bersama dengan suami pun macam biasa. Dari tahu pregnant sampai la sebelum bersalin, bersama macam biasa. Then bersalin on 37 weeks. Alhamdulillah

it varies...mana awk larat je.