Bayi 6 bulan makan muntah

Hye momies hari ni buatkan bubur nasi dngn sawi lepastu ank muntah balik normal ke atau xsesuai dngn dia sy first mom mintak tolong share yerr pengalaman utk bgi bayi makan😘

3 Balas

bestnya bby dh leh mkn,bby kita pn 6 bln,tp blm blh bg mkn lg

bby brp hari dh mkn tu? blend halus x? bg berapa suap baru muntah?

2mo ago

5-6 suap kira byk tu. klu dia muntah just stop saja..mungkin dia dh kenyang. offer air masak pula ya

awak jarakkan tak waktu dia nk mkn?