Hye..seller shopee

Hye ibu² ..tahu tak seller yang jual barang baby murah kat shopee..boleh tolong suggest tak 😊#seriusnanya

2 Balas

biasanya kalau yg murah2 ni yg seller buat live tu. mmg murah dan berbaloi. tp pakaian baby tu dari bundle dan sometimes preloved. tapi kualiti still ok. kena rajin2 tengok live kat shopee

search je dkt shopee. momohouse ade. tpi kena pandai crik la yg murah2. kalau nak jimat crik 1kedai yg ade brg dlm 6 7 jenis yg awk nak beli. jimat dkt shipping fee.

2y ago

ye momohouse.