Hb semakin drop

Hye ibu2, nak tanya klau tmbh drah sakit x? Rasa mcm drip air tu ke? Takot sangat . Hb dh smkin drop.. nurse2 dah bising sbb preggy triplet kan . Lagi laa risiko.. #SeriusTanya

4 Balas

uishh triplet? 😍 natural ke ivf ke sis ada ambil supplement apa2 waktu TTC tu? sorry tak pernah kena drip tu. tapi kalau perlu, tabahkan diri ya momy. moga yg terbaik untuk momy & babies!

3mo ago

alhamdulillah, moga baik2 sja . sy tkot sbnarnya .. awal2 thu twin.. daa 5 bln bru thu triplet... umo 29 sis

Sy pun hb makin drop bulan puasa ni. Apa nak buat dah mkn mcm2

Tabikkk sis triplet tuuuuu, tenaga level kayangan sisssss

3mo ago

iya..tulaa.. letih sgt2 dah..tpi tulaa org tak thu kita skit mcm mna.. trok mcm mna.. hmm..

masuk ubt tmbh darah xsakit pun.

3mo ago

ooo mcm drip tmbh air tu laa kan ?? tkot.. sy dgn drah2 ni suka nk pitam.. amek drh pn suka pitam... hmm