Boleh tak makan Panadol

Hye ibu2 boleh x makan Panadol 1biji je kepala sakit sangat ni😭15weeks#seriusnanya #ingintahu #bantusharing

6 Balas

boleh je makan panadol. makan 2 biji pun boleh. haritu saya demam g klinik doctor ckp boleh je. habistu takkan nak biarkan ibu sakit. mcm mana anak nak sihat dalam perut. betul tak. tp consult doctor awk dlu. nnt dorg tgk buku pink awk sebelum bg awk ubat.

saya pernah sakit kepala sgt2 pegi klinik. doc bg ubat yg safe utk pregnant. ada tanya pasal panadol tp doc advise kalau boleh jgn makan

panadol biasa boleh makan. masa awal kehamilan saya sakit sangat kepala, nurse ada bgtau boleh makan panadol.

Boleh makan paracetemol jee sis bila pregnant ni..

g klinik sis. dr akn bgi panadol utk ibu hamil.

boleh dan selamat insyallah