Berpantang czer 19hari keluar seketul darah

Hye ibu.. tengah pantang czer hari ke 19.. tiba2 keluar darah seketul besar.. normal ke.. drh agak bnyk selepas tu.. sebelum ni drh sikit2 jak.. cuma xda sakit perut ke apa.. #ingintahu

1 Balas

Sy masa czer anak 1st pun sama.. Org kata darah bantal.. Bagus sbnarnya darah tu kluar.. Sbb dia darah beku.. Cuma smpai skrg sy pelik.. Sy pakai pad n panties.. Sy pelik darah tu tiba2 jatuh ke lantai bila saya bangun dari katil 😅