Mengadung dan fibroid.

Hye. Ada tak kat sini..hamil dan juga mempunyai masalah sakit puan seperti fibroid.. terutamanya intramural fibroid. Ketumbuhan yang bukan cancerous. apa cara korang ya untuk kawal tumbesaran fibroid drpd menganggu kandungan ya. Blh share tips? ##bantujawab #firstmom #ingintahu #Sharing_dong_Bund #bantusharing

2 Balas

1mo ago

tq puan atas tips

saya pon ada fibroid.. saya Cuba kawal makanan yang sihat.. sekarang Cuba jus pure delima untuk kecutkan fibroid.. sekadar ikhtiar..