Ambil perancang depo 3bulan skli

Hy nak tanye , ade yang pengalaman cucuk depo tapi mengandung tak ? . Saya ade abik depo first time la , lepas cucuk depo ,dalam 2minggu lepastu saya dtg bulan . Lepas abis datang bulan . Dalam dua minggu jgk saya ada bersama dengan suami tapi tk buang dalam tpi tktau la jgk kot ade yg terlepas sedikit . Lepas tu saya saya ade rasa pening ii , mual mual apa semua , adakah saya akan mengandung walaupon cucuk depo ? Saya takut sebb saya bru 4bulan bersalin czer #ingintahu

1 Balas

Mual2 pening tu mungkin effect depo tu. Nak kepastian awk kena buat test kit je. Selalunya jaranglah org mengandung kalau depo. Tapi tak mustahil.