Para ibu assalamualaikum

Hy ..nak tanya, kalau kandungan masih baru dn tak tahu brpa usia kandungan,boleh ke g scan ? .. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Sis first day last period bila, kalau dari situ kita tau kandungan. Selalu kalau scan dorg tanya tarikh last first day period tu. Kalauu 5/6 boleh tangok kantung dalam rahim, kalau nak tngk janin skli heartbeat 8w ke atas.

2y ago

ok noted tq ❤️❤️🌸

kira dri last date period kalau regular. kalau x lgi 2w boleh pg scan.

2y ago

noted tq info ❤️🥰