32w 5d . ada cecair keluar dari bawah .

Hy mommy nak tanya ni , saya surirumah dduk rumah tak guna spender , so kerap juga keluar cecair mcm ni , terasa bila rsa sejuk2 kat baju tidur.. ni ada apa2 tanda2 ke ya ? Normal ke ? #seriusnanya #ingintahu

32w 5d . ada cecair keluar dari bawah .
3 Balas

saya pun sama mcam nie... tanya doktor, doktor scan cek air ketuban semua cukup dan okay... Dr cek kat bawah, rupanya ada keputihan... nnti Dr akan bagi 1 ubat untuk masukkan dalam tu...☺️

Kalau air ketuban, cair, putih, rasa suam/panas masa keluar, takda bau, tak melekit.

keputihan kot