Elergik yang teruk sangat

Hy mommies. Nak tanya ada tak ibu ibu dekat sini kena elergik yang teruk lepas beranak ? Sebab lepas beranak bulan lepas tiba tiba badan saya ada tompok tompok merah gatal sangat sangat dh pergi klinik ambik ubat makan dengan sapu tapi sama je. Sampai kena stop susu badan sbb kalau menyusukan jugak muka anak pulak naik tompok merah.. Atau benda ni normal?#firstmom

2 Balas

samaaa dengan saya. bertompok² habis kat badan dan lengan. jumpa doktor. dia bg ubt sapu dan makan. allhamdulillah beransur pulih sekrang ni

2y ago

dalam 5 hari mcm tu

sama dengan saya , doktor bgi ubat pun tak jalan last last stop makan seafood and telur baru kurang sikit