10 weeks belom nmpk baby normal ke? #1stmom

Hrini g appt doc, first time scan doc ckp risk miscarriage atau baby terlalu kecik lagi.. ada x yg pnh lalui mcm sy

6 Balas

Sy ari tu scan masa 6 weeks masih kantung. 8 weeks pn masih kantung. Suami asyik tnye normal ke 8 weeks belum nmpk janin. skli dgn sy pn stress scan belum nmpk tp kantung brkembang ikut week. Masuk week ke 11, repeat scan alhamdullilah, ade janin dan detak jantung. Sekali dgn baby brgerak aktif. Jangan risau jgn stress sis. Mungkin bby kecik lg

biasa 8w dah nampak baby. saya pernah scan 6w belum nampak, doc cakap 8w kena repeat scan. kalau masih kantung kosong, kandungan tak menjadi

Biasa saya 2 kali preg mmg 7 week dh nmpk bby. Awak ade makan pagi tak jngn skip makan pagi dgn folid acid

normal nya sis 7week 8week dh nmpk janin , sya haritu 7wekk dh bleh nmpk

mungkin kecil lg tggu lagi brp week

period teratur ke?