Taktau kenapa dan apa puncanya

Hmm hati ibu mana yang tak sedih risau bila jadi macam ni dekat baby 😢 Sebelum2 ni dah kurang dah , tapi ni jadi balik 😭 Tiap tiap malam sapu bedak sejuk kat situ 😢 Doc kata ni allergic , bukan eczema ke ap ke 💔Taktau dah macam mana nak hilangkan merah2 tu 🥲 #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

Taktau kenapa dan apa puncanya
1 Balas

anak sy pun ada macam tu kat kepala, lagi lagi kalau lepas cukur. alas kain lembut bawah kepala time dia baring. elakkan dari tergesel dengan kain kasar. kadang cadar atau tilam ada hama. boleh sapu minyak rambut kat kepala anak, jangan bagi kepala anak berpeluh. kalau anak dah lama sangat baring, angkat dia biar berangin kepala tu, atau kerapkan tummy time.