Buku pink macam mana ?

Hm harini darah fresh turun . Tak brapa banyak dan tak berapa sikit . Umm Perut saya sakit sikit2 . Saya tak pasti saya gugur da ke atau tak . Tp mengharapkan tak . Kenapa tak pergi Hospital ? Sebab semalam saya da pergi dan doktor bgtau saya , kalau tak banyak dan tak sakit sgt2 (Smlm turun warna coklat2 dan sikit sgt2) . Tak perlu ke hospital dan saya juga sudah call hospital . Jawapan tetap sama . Soalan saya , buku pink nanti macam mana ye ? perlu saya call klinik bgtau kandungan saya sekian2 atau mcm mna ? Dan buku tu perlu diberi semula ke ? sebab saya bru je buka buku . Hmmm Saya juga buat upt test pagi td , line makin pudar . #keguguran #bukupink ##serius_ingintahu #mengandung

3 Balas

Sis, kalau kk tak layan, boleh cuba klinik swasta. Lebih cepat utk keraguan mcm ni.