Rasa cramp & denyut2 dekat rahim

Hiii.. kandungan saya baru masuk 6minggu2hari. Tapi lately ni & sebelum dekat bahagian rahim rasa cramp tak pun denyut2 macam senggugut. Tapi tak sakit sangat macam senggugut. Normal ke ? tapi bahagian belakang badan memang sakit kalau duduk lama. Kalau baring, baru okay.. Ada tak mommy2 rasa macam ni masa early pregnancy? terima kasih

6 Balas

sy pun 6 mnggu tgh rasa mcm tu jugk. maybe normal tapi jngn buat keje banyak sngt banyakkan rehat

Samaaa. Hahaha cramp lepas tu perut kembung 😂 rasanya normal simptom kot

Normal je tu

Normal tu..

normal sis

ye normal