Sakit dibahagian bawah perut dalam waktu yang lama sehingga tidak boleh tidur

Hii saya nak tanya, saya rasa sakit kat bahagian bawah perut macam senggugut sampai tak boleh tidur.. sakit sangat2..sakit tu datang lama n bukan sekejap2.. sekarang baru 16 week, macam mana ya?🥹.. takde blood spotting ke apa.. harap ada yang boleh bantu saya.. #firstTime_momhere

6 Balas

saya pernh gak tapi masa awal preggy dlm 10minggu mcm tu .. ada dalam 2 minggu kot bila nk tidur tu perut sakit tidur pun tak selesa.. sakit tu dtg masa nk tidur je.. tapi takde spotting.. skrg dh masuk 15 weeks dh okay takde sakit lg

better gi check sis..saya baru 17 minggu, skrg kena warded sebab urine infection. Antara simptomnya kerap sakit perut macam senggugut.

2mo ago

uish okiee sis, semoga cepat sembuh siss🥹

15 week sy kena sakit mcm ni sbb UTI. Better awak g check doktor ya

saya pun sama mcm sakit bawah perut..

better g cek takut urine infection

better pergi cek