Nipple gatal

Hii mommy, normal ke dah 29weeks ni nipple rasa gatal sangat2 😭 Taktahan rasanya sebab dia rasa gatal + pedih 😭 Nak garu takut strechmark. Ada tips tak macam mana nak atasi?? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

4 Balas

klu kulit kering/hormon berubah mmg biasa akan gatal..boleh cari nipple cream/aloe vera/krim yg mampu melembapkan yg bersesuaian..pastikan nipple sentiasa bersih,guna air suam kdg2 membantu klu jd mcm kerak/kering

nipple kering ke sis? klau sy time sapu losyen kt perut, saya sapu skali kt breasts sebab situ yg ad stretch marks dulu😂 mgkin blh sapu moisturizer kalau gatal tu sebab kering

Normal sis kalau kering… beli niple cream … dan keep clean nipple sbb time pregnant ni kt niple mmg akan ada mcm keladak skit…

1y ago

Ada suggestion tak nipple cream apa yang bagus?

sudah keluar susu ke?

1y ago

Belum lagi...