bersalin czer

hii mommy ..boleh tahu x klau bersalin czer suami boleh teman x?and biase klau czer akn stay kat ward berape lame?ad yg tahu x ??#firstbaby#ingintahu #pleasehelp #firstmommy

3 Balas

Kalau czer di GH husb mmg takleh teman.. pnglaman sy czer dalam 3-4 hri je kena tahan.. nnt doctor akan tnya dh kentut @ kencing @ berak..

czer means masuk bilik bedah. suami tak boleh masuk. suami boleh masuk labor room shj.

czer suami tk boleh teman . dan kalau takde apa apa 3malam je kat hosptl