38 weeks 2 days

Hii mommiess smua . ada tak tips bagi jalan cepat buka sbb talde tanda tanda brsalin pun due minggu dpn . Rasa takut plk overdue . Da banyak jalan da buat squad da bersama but still takde tanda . hmm takut nya . even ni second bby . first bby tkde plk rasa macam ni . oh ya saya GBS positif . hm takutnya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

saya due 24 dec. saya pun duk risau overdue. tp sekarang macam dah ada contraction. cuma belum turun darah. apa saya buat is exercise banyak. saya banyak cari video exercise utk cepatkan bukaan. then banyak berdoa. suami urutkan dan practice pernafasan. sis try cari lagi video yang boleh bantu sis. semoga dipermudahkan. doakan saya juga ya.

5mo ago

Hi awak dah bersalin tu ada turun tanda apa apa ke? Due saya pun sama. 10/12 haritu check baru 2cm. Contraction tu ada la datang juga setiap hari. Setiap hari juga buat exercise.