third trimester muntah-muntah

hii mommies, saya skrg 34 minggu tapi saya kembali pada alahan mase awal mengandung selalu muntah , takbole bau suami , kurang selera makan dan letih sentiasa . normal ke mcmni ? ada tk yg ada pengalaman sama mcm saya ? 😣 risau sgt kalau berat turun #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

normal je sebab ada ibu akan alahan semula trimester ketiga .Saya alahan dari awal sampai trimester ketiga,berat tak pernah turun ,naik je banyak walaupun alahan dekat 9 bulan da .

9mo ago

okay mommy , saya risau sbb selera makan pun kurang skrg harap tiada apa terima kasih

normal. cuma tak ramai sahaja. berat possibly tam turun, cuma statik saja

9mo ago

ohh yeke berat akan statik , harap sgt begitu . terima kasih mommy