Macam mana cara atasi flat head?? Saya firstmom

Hii mommies... Nak bertanya anak saya baru 2 bulan 21 hari.. tapi kepala anak saya mcm senget.. masa umur sebulan saya perasan anak cenderung tido kepala belahh kanan.. saya dh cuba sendal dgn tuala atau kain untuk kepala dye tegak.. tpi tetap jugak senget... Boleh tahu tak ape solusionnya?? Mcm mana saya nk bgi bulat semula kepalanya?? And perlu refer pada doc apa??? #firstmom #flathead

2 Balas

i pakaikan baby .. bantal yg lekuk tu. u cuba la try.

2y ago

uh sebab tak pakai bantal tu kot kepala jadi leper. try pakai balik bantal ni. ejas sesekali kepala dia bila dia dah lena.