Positive ke negatif??

Hii momies semua sy nk nie +ve ke -ve...risau scam jee sbb ttc dah 6 tahun..risau sngt nya..tlong bantuin yee #pleasehelp #bantusharing

Positive ke negatif??
2 Balas

Sis tuang terus tengok result ke? Yg ni tarikh 14/7 kan? Ada check lagi harini? Kalau pregnant ikutkan dah terang line pregnant tu

1y ago

Kalau tengok second line tu samar dlm masa kurang 10 minit, In Sha Allah pregnant. Tp kalau tengok lebih dari 10 minit upt tu dah tak valid

Cuba test lagi harini. Should be dah terang

1y ago

Rasa mcm tipis jee sbb try mmg negatif