rancang hamil

hii mami hebat semuaa ! sy ada masalah nak kongsi , sy mami anak satu then ambik perancang depo last ambik bulan 2 atau 1 kalau tak silap sbb masa bulan 4 tu tak ambik sbb ldr ngn suami dn baru je jumpa suami 5hb 7 tuu adalaa bersama dngn suami and dh dua minggu tak sedap badan belakang berdenyut demam and muntah muntah btw 23hb semalam baru habis period jadi boleh pregnant kee macam tuu#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

biasanya klau ada brsama slps period terakhir bru ada possible utk lekat sbb tempoh tu kita sedang subur