PEMPERS ( bby 1 thn 8 bulan )

Hii mama semuaa , anak saya dia macam dh tknk pakai pempers , dia selalu cuba nak bukak pempers dia dengan perasaan geram tak dapat bukak walaupon pempers tu belum penuh btw pempers sy pakai diapex tapi dh lama pakai nii biasa elok je tapi sejak kebelakangan nii je pelik , mama luar sana ada tak pengalaman yang sama ada yang tau tak kenapa ????#Buntu #bantusharing #ingintahu

1 Balas

anak sy kalau pakai pampers tape, dia selalu nak bukak. now tukar pampers pants, dia okay je. kalau anak awak dah ada tanda2 taknak pakai pampers tu, boleh dah start potty train

2mo ago

boleh. anak buah sy genap 2 tahun dah bebas pampers.