Sukatan susu formula umur setahun

Helo mommies.. Ank sy dah setahun, tgk package dutchlady 123 tkda tunjuk brpa scop😅. Biasa mommies letak brpa scop&oz air? #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Ank sy start umo setahun mnum susu dutchlady..sy letak 6 [email protected]² [email protected] setahun 2 bln ok jew minum susu tu..

Setahu saya susu formula 123 takde scoop. Kena pakai tablespoon. Anak saya minum fernleaf 123. Saya pakai tablespoon je.

5mo ago

Cuba awak tengok cara bancuhan kat packaging tu