Suntik perancang

Helo mamy ada ka sni yg suntik perancang utk prtama kali haid mau 2minggu lebih suda tdk stop lagi ##bantujawab #SeriusTanya

5 Balas

masalah kita sama sis..sy dah anak ke 3 baru amik perancang sbb emergency czer.. cucuk depo mggu lepas..hari ni dah masuk 8hari darah keluar mcm period..sy pun nk stop cucuk depo ni jgk..lantak la nurse nk bising ke ape..baik rancang sendiri je..xpernah senggugut tiba2 skrg ni perut sakit mcm senggugut pulak..

haid heavy atau spotting? untuk suntik pertama kalau just spotting tu normal sbb ubat tengah serasi dgn badan, sy dulu 3bulan pertama spotting then suntik ke2 terus takda period sampai saya stop ambik suntik.. kalau haid deras makna tak sesuai ,boleh jumpa doc.

5d ago

oo yeke..xdan nk g jmpe bru je abis kelmarin hehe

saya harini dah masuk hari ke 11 period mesti full pad, and darah keluar banyak. masa beberapa hari sblm period, sy just keluar spotting je. tak tahu la normal ke tak, sbb sy pun 1st time amik depo...

sy pon sme tp dkt 20 hari dah ni🥲xtaw la normal ke x.sy pon 1st time dan darah heavy juga la kuar

xsesuai tu