Tips naikkan hb

Hb saya pada mulanya 13 kemudian 12, dan bulan ni tinggal 11. Ada tips untuk hb cantik? #SeriusTanya

4 Balas

Cuba amalkan pure beet. Hb cpt naik dlm smggu berbanding pure delima. Jaga pemakanan jugak. Air mineral jgn tinggal.Lebihkan syur hijau like brokoli.Cuba2 jgk makan kerang rebus serai+asam gelugur . Boleh tingkatkan hb also melawaskan sembelit tanpa was2 😂. Jngn xcuba!

4w ago

Farmasi ada . Shopee ada. Dlm rm40 keatas sbotol .

konsisten mkan or minum yg boleh naik kn hb. tapi ade ssetngah mkanan boleh mngakibatkan kemudaratn. boleh ambik ubat yg diberikan oleh misi

bila kndungan mmbsr, its normal hb turun. cara nk mantain is dgn pemakanan yg betul, tak skip ubat.

19 weeks. Saving this post sebab samaaaaaa lah. HB from 11.5 > 11.0 > 9.7 (today) 🥹🥹

3w ago

Lebih kurang saya la..20w hb 9.3 ja..