Team Bakunanay

Have you watched the ang Team Bakunanay Online Launch. Happy to be part of this team and so many information na dapat malaman about vaccinations. Join me and my fellow Bakunanays to learn and know more about the importance of vaccines and how this will keep our family protected. 👨‍👩‍👦 https://www.instagram.com/tv/CIpzUrbjI1p/?igshid=175ozz6gyn6gi #TeamBakuNanay #HealthierPhilippines #AllAboutBakuna #ProudToBeABakunanay #VaccinesWorkForAll

14 Replies

yes po at nakatutuwa meron mga ganitong group na ready magbigay ng dagdag ipormasyon tungkol sa bakuna

yes po and I shared it with other mommy friends..big help lalo na sa mga new parents .

Happy and proud to be part of this Team Bakunanay, daming learnings!

Yes! Happy and proud to be part of Bakunanay Team 🥰🥰🥰

super helpful talaga nito para sa atin at sa pamily natin!

yes po. ang daming Learnings.. #ProudToBeABakuNanay

Proud to be part of this community :)

Proud to be BakuNanay too!😊😍

Always so proud of Team BakuNanay!

yes and learned a lot😊❤