bun mau tanya.. usg usia 8minggu tapi belom terlalu kelihatan.. wajar gak yaa🙏🥺

hasil usg#seriusnanya

bun mau tanya.. usg usia 8minggu tapi belom terlalu kelihatan.. wajar gak yaa🙏🥺
51 Tanggapan

saya hamil ke 3 bun kemaren usg transvaginal kehamilan 6week kantung y kelihatan tapi janin y lom kelihatan..dan disuruh usg 2minggu lagi..dada saya membesar dan nyeri, muntah kadang²,dan nyeri d bawah perut ..mudah²n janin saya berkembang dan kelihatan

2y ago

Aamiin 😇