Kira gerakkan bayi

Haritu nurse dtg rumah ajar cara kira pergerakan bayi(28weeks)...next appointment sye pd 29/1(29weeks)ni..so da bole tanda graf atau tunggu next appointment utk nurse jelaskn lg?#bantusharing #firsttimemom #pleasehelp

1 Balas

ehhh dah kena start. klau nurse dtg hari rabu cthnya, esoknya hari khamis dh kena start. klau awak x start lg x pasal2 kena bebel nnt kita gak yg frust huhu. kena bykkn research jugak n tnya nurse betul2. ready siap2 soalan dlm phone in case takut terlupa apa nk tnya

2y ago

terima kasih..aduh²..da terlambat brpe hari da ni