Berat naik 3kg dalam masa 2 minggu

Haritu 20week berat 42kg. Sekarang dah masuk 22week berat 45kg. Check up 5/2 Kena marah dengan misi takkk ? #firstmom #ingintahu

Berat naik 3kg dalam masa 2 minggu
4 Balas

kalau masa buka buku underweight, memang recommended weight gain tu lebih dari orang BMI normal. cuba belek buku pink rasanya ada jadual dia dalam tu. selagi within range, bagus lah.

sy cekeup 8/1 64.5 cekup 30/1 68.5 dr pakar gelak je..nak buat mcm mne ..dia kata mgkin pgmbilan susu tu

4mo ago

hahah tak marah pun ...

kena ulang alik klinik je paling krang 2minggu sekali. tp kalau berat rimgan, mmg cepat naik.

4mo ago

saya kategori underweight. masa first time buka buku pink berat saya 40kg je

uishh ringannyer..rase nye kalau mcm ni misi tak marah kot sebab berat kurang 😄