DARAH NIFAS

Harini hari ke 14 berpantang, kebiasaannya darah keluar sedikit (tak penuh pad) tapi malam tadi tiba2 keluar banyak sampai bocor. (Dalam tempoh 4-5 jam). Normal ke? Saya tengah layan baby meragam malam, darah keluar laju macam air. #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

1 Balas

sekarang masih non stop ke bleeding? kalau nonstop and masih penuh pad sampai kerap tukar, better ke hospital, takut tumpah darah.

3mo ago

lepas tukar pad tu dah normal dah. Ia berlaku kadang². Kira Normal kan?