Due 31dec2023

Harini genap la 38w tapi masi belum ada tanda . Ada yg sama ? #3rdpregnancy

15 Balas

Due 29 dec tpi kena bersalin 21 dec & induce sbb gdm on med. Tetapi, x de tnda bersalin lgsg ni, mula dh risauuuu. Klu boleh nk bersalin natural tnpa induce

5mo ago

semoga dpermudahkan urusan kita utk bersalin sis .

38 weeks okay lagi. saya Baru bersalin 39 weeks. pagi pergi checkup KK tak de apa2 simptom. afternoon mula contraction and bersalin Hari yang sama.

5mo ago

waaa , congrats sis . selamat berpantang . itulaa takut jugak ni bby tk bagi tnda apapa hehe . semoga dpermudahkan la urusan nt

masih menunggu tanda. perut keras2 manja on off. rasa nk membuang air besar tp bila ke toilet angin yang kluar.

5mo ago

sama laa , dia prank² je perut ngeras hahah

Su due 18/12 tapi td cek kt KK kate baby xengage lg😌harap keluar la tnda sebelum kena warded 25/12 nanti

5mo ago

alhamdulillah , tahniah dn slamat berpantang sis

same lh sis sy pom same 38 minggu 1 hrie blum ade tanda cume sakit belakang je ...klu bleh tknk induce...

5mo ago

semoga dpermudahkan bersalin nt sis . smoga bby nt bg tanda

Sama due 31/12 . Perut rasa sakit kejap kejap . mcm nk berak tpi g tandas xberak pun 😅

i due date 23hb tapi masih takda rase ape.. seronok bethol baby duduk dalam perut agaknya🤣

5mo ago

a'ah masi sronok dia dlam tu . kite je tggu² tnda hahaha

Sy 39w3d harini. Belum ada tanda2 lg.. hrp ada tanda before 22hb. Klu x tpksa la induce

5mo ago

smoga dpermudahkan urusan kita sis aamiin

Sama lah dengan saya sis. Due 31 dec tapi still mengharap ada tanda2 yg dtg 🥲

5mo ago

hahaha kan 🤣 semoga dpermudahkn urusan bersalin kita . baby mau keluar 2024 kot sis hehehe

sama saya takde tanda2 lagi . due 31/12 jgk. semoga semuanya dipermudahkan

5mo ago

semoga dpermudahkn kita bersalin sis hehe