baby 4bulan 26hari berak lendir + mcm darah haid

harini dia berak lebih dari 2kali kali terakhir dia berak mcm ada lendir darah. ada cara utk ubatkan tak? #firstmom

4 Balas

Anak minum susu apa? Kalau formula, bancuh pakai air apa? Jangan pakai air coway. Kena didihkan air betul2. Aritu anak saya kene on antibiotik sbb berak darah

Sama skrg baby 4bulan 15hari berak sekli sehari tapi ada darah sikit,,skrg d hospital

bawa ke klinik