1st trimester kerap buang air besar

Harini dah 6minggu 1 hari. Dalam 2 3 hari ni saya kerap buang air besar. Normal ke untuk first trimester jadi macam ni. Sebab saya selalu mencangkung dekat toilet office. Nak kata ada bleeding, saya tak perasan sebab kerap ke toilet, kot lah washout terus masa tengah membuang. Tapi semalam saya check UPT masih positif. #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

saya haritu lagi masa tau positif membuang hari² sekarang ada lagi cuma selang 2 hari mcm tue

10mo ago

baru 8w