Period last 13/4

Harini da 11 hari xdtg period perut rasa cram mcm sengugut xda bleding Cuma baru2 ada kluar coklat skit dlm Shri cek upt still negative 😌 ada x kes sma mcm sya preggy or x #ingintahu #bantusharing

2 Balas

kalau sis ada rasa mcm instint mcm pregnant.. better g scan tvs di klinik swasta..sekurang2nya tahu sbb apa..kalau dh ttc lama better g klinik swasta çek… biasa akan kembung perut,penat yg amat,mkn selera,kentut2,bdn panas tp x demam n pening kepala..tu pengalaman sy pregnant yg xde alahan

4w ago

Alahan yg awak ckp tu sama skg nan sy ni aritu ada scan tp silap saya jg g kencing dlu baru scan😂 tp doc scan bersih je xda apa tp dia bg duphaston dia kata lw period x mai hamil la tu ni smpai skg blom g scan lg tkut kecewa

mslah hormon awk ni...tggu lagi smggu mesti priod

4w ago

masalah hormon tu btul jugak..ada duit lbh buat ujian darah nk thu knp hormon mcm tu..apa yg perlu kakılan utk stable blk..